Ubezpieczenie OC i NNW 2021/2022

Ubezpieczenie OC i NNW studentów i doktorantów w roku akademickim 2021/2022
Zakup ubezpieczenia NNW i OC

Informacja archiwalna. Aktualności znajdziesz w zakładce UBEZPIECZENIA

Studencie, doktorancie! Pamiętaj wykupić ubezpieczenie na rok akademicki 2021/2022

W celu potwierdzenia ubezpieczenia należy zgłosić się (lub przesłać drogą mailową) do dziekanatu na swoim wydziale dokument potwierdzający zawarcie umowy ubezpieczenia w INTERRISK TU SA VIG otrzymany na swój adres e-mail.

Zachowaj potwierdzenie zawarcia umowy ubezpieczenia za pośrednictwem platformy EDU Plus otrzymane po zalogowaniu się i zawarciu umowy na swój adres e-mail do ewentualnego zgłoszenia szkody w INTERRISK TU SA VIG.

Ubezpieczenie w zakresie następstw nieszczęśliwych wypadków oraz odpowiedzialności cywilnej w życiu prywatnym w okresie od 1 października 2021 roku (w przypadku zakupu polisy do 30 września) lub od dnia następnego po dniu w którym została opłacona składka (w przypadku zakupu polisy po 30 września) do 30 września 2022 roku będzie funkcjonowało na podstawie poniższych warunków. Program ubezpieczenia jest oparty na warunkach ubezpieczenia INTERRISK TU SA VIG wyłonionych w ramach konkursu ofert.

PROCEDURA ZAWARCIA UMOWY UBEZPIECZENIA ZA POŚREDNICTWEM PLATFORMY EDU PLUS UMIESZCZONEJ W PONIŻEJ PODANYM LINKU

POLISA NNW ORAZ OC W ŻYCIU PRYWATNYM

1)  Wejdź na stronę: https://klient.interrisk.pl/EduPlusOnline

2) Podaj numer ID Klienta: 9lca7

Możesz także zeskanować poniższy kod, aby poznać szczegóły oferty:

Oferta przewiduje III Warianty ubezpieczenia

1. Wariant I – BASIC składka 79 zł
    Suma Ubezpieczenia NNW 33 000 zł + OC 10 000 zł
  2. Wariant II – PREMIUM składka 86 zł
    Suma Ubezpieczenia NNW 40 000 zł + OC 10 000 zł
  3. Wariant III – PRESTIŻ składka 129 zł
    – Suma Ubezpieczenia NNW 60 000 zł + OC 50 000 zł

Zapoznaj się z ofertą i dokonaj zakupu ubezpieczenia maksymalnie do dnia
31.08.2022 r.

ZGŁASZANIE SZKÓD

Aby zgłosić szkodę objętą ubezpieczeniem firmy InterRisk proszę kontaktować się bezpośrednio z przedstawicielami firmy ubezpieczeniowej za pośrednictwem strony internetowej, infolinii lub bezpośrednio w placówce firmy ubezpieczeniowej InterRisk.
W przypadku szkód z tytułu odpowiedzialności cywilnej powstałych w mieniu Politechniki Łódzkiej należy wypełnić „Oświadczenie do szkody z tytułu odpowiedzialności cywilnej w życiu prywatnym” dostępne w dziekanatach Państwa wydziałów.

Likwidacja szkód pod nr telefonu 22-575-25-25
Mail : szkody@interrisk.pl lub przez stronę internetową www.interrisk.pl

Informacja archiwalna