Z chmurą Microsoft for Nonprofits zmieniamy się na lepsze

Fundacja Politechniki Łódzkiej rozpoczyna pracę z wykorzystaniem platformy Microsoft for Nonprofits. Dzięki temu robimy krok w przyszłość, który pozwoli nam jeszcze efektywniej realizować nasze cele.
MS-for-Nonprofits

Microsoft for Nonprofits umożliwia m.in. sprawne zarządzanie finansami, tworzenie wizualizacji danych oraz zdalne udostępnianie i przechowywanie plików. Usługa wspiera również ochronę danych poufnych zgodnie z klauzulami modelu UE, także na urządzeniach przenośnych. Dzięki temu nasze działania będą jeszcze bezpieczniejsze.

Chmura od Microsoft

Działanie systemu dedykowanego organizacjom non-profit opiera się na technologii chmury. W skład pakietu usług wchodzą m.in.:

• Microsoft 365, wspierający produktywność i umożliwiający swobodną współpracę między członkami zespołów,
  • LinkedIn for nonprofits, dzięki któremu organizacje mają możliwość zwiększać świadomość na temat ich misji i celów oraz prowadzić działania rekrutacyjne aby budować zespoły, które pozwolą zmaksymalizować ich efektywność ich działań,
  • Dynamics 365, który umożliwia sprawne zarządzanie finansami oraz pozyskiwaniem środków.

Nowe rozwiązanie pozwoli naszym zespołom na szybszą i swobodniejszą wymianę informacji i idei, oraz ułatwi codzienną współpracę. Wierzymy, że dzięki Microsoft for Nonprofits nasze działania będą jeszcze skuteczniejsze.

Mamy nadzieję, że w przyszłości uda nam się wykorzystać w większym zakresie takie usługi jak Microsoft Azure cloud services czy Power Platform.