Akademicka Strefa Rozwoju

3,2,1 startujemy!

Studencie zapraszamy do udziału w projekcie Akademicka Strefa  Rozwoju.  Już dziś wypełnij formularz zgłoszeniowy i dołącz do nas! Oferujemy cykl bezpłatnych warsztatów zakończonych wyjazdem integracyjno-szkoleniowym.

W ramach ASR m.in.:

• zwiększysz swoje szanse na rynku pracy
  • rozwiniesz swoje umiejętności miękkie
  • poznasz techniki autoprezentacji
  • nauczyć się jak radzić sobie ze stresem
  • nawiążesz nowe znajomości

Nasze warsztaty są prowadzone przez wykwalifikowaną kadrę, psychologów i  specjalistów z łódzkich firm prężnie rozwijających się na rynku polskim i międzynarodowym.  Ewentualne pytania prosimy kierować pod adres e-mail : fundacja@info.p.lodz.pl

Projekt rozpoczyna się 20 października i będzie trwał do 9 grudnia. Planowane jest 5 spotkań stacjonarnych, które odbywać się będą na Politechnice Łódzkiej. Uczestnicy będą podzieleni na dwie grupy szkoleniowe z czego jedna grupa będzie miała spotkania w tygodniu zaś druga w weekendy. W terminie 7-9 grudnia zaplanowany jest wyjazd szkoleniowo-integracyjny do Spały.

Formularz zgłoszeniowy należy dostarczyć do biura Fundacji Politechniki Łódzkiej lub wysłać skan na adres mailowy : fundacja@info.p.lodz.pl

Formularz zgłoszeniowy

Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych